T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KASTAMONU / TOSYA - Atatürk İlkokulu

4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN YARIYIL TATİLİNDE KURS AÇILACAK

Kurslar 4. Sınıf Öğrencilerine Yöneliktir.

Kurs Açılacak Dersler: MATEMATİK ve YABANCI DİL (İNGİLİZCE)

4. Sınıf öğrencilerimize yönelik 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyıl Tatilinde (23 Ocak- 03 Şubat 2023) MATEMATİK ve YABANCI DİL (İNGİLİZCE) kurslarıı açılacaktır. Adı geçen kurslar için öğrenci kayıt başvuruları açılmıştır. Kurs gönüllülük esasına göre olacağından mecburi değildir. Kursa katılmak isteyen öğrencilerimiz 12-17 Ocak 2023 tarihleri arasında https://e-kurs.meb.gov.tr adresine giriş yaparak kayıtlarını tamamlayacaklardır. 

Kursa kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimiz https://e-kurs.meb.gov.tr adresine girekler ve "Öğrenci Başvurusu" tıklayacaklar. Karşılarına çıkan ekrandan "E-Okul Öğrenci Başvurusu" tıklanacak ve gelen ekrandaki istenen tüm bilgiler eksiksiz doldurularak "Giriş Yap" tıklanarak başvuru sayfasına girecekler. Öğrencinin ismi açılan sayfada görülecektir. Hangi kurs veya kurslara katılacaklarsa o kurslar tıklanarak sayfa altında belirtilmesi sağlanacaktır. Sayfanın üstünde yeşil yazıyla "Kurs Talebiniz Başarıyla Alınmıştır" ibaresi görüldüğünde kayıt işlemi tamamlanmıştır.

Kurs veya kurslara kayıt işlemini velilerimiz yapabilecekleri gibi ınıf öğretmeni veya okul idaresinden de yardım alınabilir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.01.2023 - Güncelleme: 12.01.2023 10:30 - Görüntülenme: 168
  Beğen | 7  kişi beğendi