KASTAMONU / TOSYA - Atatürk İlkokulu

May

Okulumuzda Anasınıfı ve İlkokul 1- 2- 3 ve 4. Sınıflarımız Uzaktan Eğitim Yapacaklar

Okulumuz Anasnıfı Öğrencilerinin hazırladıklaı "Anneler Günü" Etkinliği

"Cennet Anaların Ayakları Altındadır." Hadis

May

Çocuklarımın Bulunduğu Dijital Ortamlarda Şifre Güvenliğini Nasıl Sağlarım?

Milli Eğitim Bakanlığı "BİLİM KAŞİFLERİ" adlı e Kitap Hazırladı

Evde Eğitimi Daha Eğlenceli Hale Getirmek Sizin Elinizde

May

Konumuz Yine SAĞLIK. Meyvelerin Her Biri Ayrı Bir Sağlık Deposu.

Nis

"En İyi Arkadaşımız Hayvanlardır. Ne Soru Sorarlar, Ne Kusur, Kabahat Bulurlar."

Nis

"Ben çocuk haftasını, çocuklara hürmet edilmesini temin ve onların zaafından yararlanarak çok defa yapıldığı gibi onlara eziyet ve hayvan gibi muamele edilmesini önlemek için meydana getirdim. Bu tedbirim, milletin geleceğine karşı gösterilen bir saygı olarak görülmelidir."

Nis

Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir.

Nis

Küçük Hanımlar, Küçük Beyler! Sizler Hepiniz Geleceğin Bir Gülü, Yıldızı ve İkbal Işığısınız. Memleketi Asıl Işığa Boğacak Olan Sizsiniz. Kendinizin Ne Kadar Önemli, Değerli Olduğunuzu Düşünerek Ona Göre Çalışınız. Sizlerden Çok Şey Bekliyoruz.

23 Nisan Kutlu Olsun, Sevinin Büyükler, Övünün Küçükler, 23 Nisan Kutlu Olsun

Nis

Sanki Her Tarafta Var Bir Düğün, Çünkü En Şerefli En Mutlu Gün, Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

Gazi Meclisimiz 101 Yaşında